Microplantele de ridiche produc căldură!

Microplantele de ridiche produc căldură!

     Fâșiile de roșu din aceste microplantele sunt un indiciu al gustului autentic de ridiche, aceasta facand parte din familia cruciferelor.

     Microplantele de ridiche produc mai multe grade de caldura decat bulbii maturi, motiv pentru care sunt foarte bune pentru eliberarea mucoasei aparatului respirator. Se recomanda astfel consumul lor, in salate, sucuri, smoothie-uri pentru combaterea racelii, pentru congestii ale sinusului, bronsitelor, tusei convulsive sau pentru usurarea pe termen lung a ASTM-ului.
            

     Compresele făcute din semințe, germeni sau vlăstari pot fi așezate deasupra diferitelor părți ale corpului cu mari beneficii:

  • într-un plasture, când este așezat pe piept ajută la decongestionarea lui
  • într-o compresă ajută la reumatism, când este așezată pe umeri
  • masajul picioarelor cu vlastari sau seminte pisate alină durerea de cap

     Microplantele de ridiche au proprietăți antiseptice, iar consumarea în cantități mici va stimula apetitul. Atentie insa, pe de altă parte, consumarea prea multor ridichi duce la stări de vomă. Au proprietati antiseptice si sunt o sursa excelenta de hrana in timpul perioadelor reci, este un diuretic eficient si intaritor pentru problemele tractului urinar, ale vezicii si ale rinichilor.

Suport clienti 12:00 - 17:00

0723 368 315 office@mygreens.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!