Ce se întâmplă când o sămânță încolțește?

Ce se întâmplă când o sămânță încolțește?
  • Nutrientii depozitati și enzimele necesare dezvoltarii plantelor sunt mobilizate.

  • Proteinele, carbohidrații și grăsimile sunt decompuse astfel se elibereaza aminoacizii, zaharurile simple și compușii solubili.

  • Vitaminele, inclusiv A, complexul B (B-12), C, E si K, cresc pentru a satisface nevoile de creștere ale unei microplante (plante tinere). (De exemplu, complexul B din grâu crește cu 600%, vitamina E se triplează și vitamina C crește de șase ori. Mai mult, vitamina C dintr-o porție de 100gr de mazăre creste de la 0 la 69 mg., în 48 de ore!) Mineralele esentiale - calciul, magneziul, fierul si zincul sunt furnizate in forma organica, "chelate" pentru o mai buna asimilare.

  • “Chelatat” inseamna legat de aminoacizi. Chelatarea permite, in primul rand, stabilizarea componentelor semintelor incoltite, evitandu-se astfel ca acestea sa reactioneze intre ele (de exemplu fierul ar putea oxida vitamina A) sau cu alte minerale.

  • Chelatarea mineralelor le face mai usor  asimilabile pentru intestine!

Suport clienti 12:00 - 17:00

0723 368 315 office@mygreens.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!